• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Istrijan

  • Temu pokrenuo Istrijan1990
  • Datum prvog posta
I

Istrijan1990

Guest
Poštovanje dragi kolege i cijenjene kolegice,
Pa eto, niš posebno o meni.. Dolazim iz predivne Istre, bavim se poljoprivredom skupa sa svojom obitelji, studiram.. Radimo na oko 13 ha zemlje, od toga je oko 8 ha u našem vlasništvu.. Imam 2 traktora (Zetor) te svu potrebnu mehanizaciju za njih.. Uzgajam nešto svinja i krava samo za svoje potrebe, te se bavim prodajom kukuruza, djeteline, ječma.. To bi bilo zasad sve od mene. Samo da još kažem da mi je drago da sam se priključio forumu kojeg već dosta vremena pratim..
 
I

Istrijan1990

Guest
pozdrav i dobro došao, koje modele zetora imaš.

Hvala tebi i svima ostalima na dobrodošlici.. Trenutno imam 4712 i 5211, a volio bih kupiti si jedan 7340 polovni al zasad mi je preskup pa će ostat samo san..
 
Na vrh