• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Izrada kućne radionice

drazenhonda

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,689
pozdrav, kolko vas to dela ili delas sam?

radim sve sam , rad me najbolje opušta kad sam sam, bilo je dosta bušenja jer je od željeza kostur, imao se te cjevi neke i malo sam još kupio. šljunak sam dovezo blizu i betoniro dio po dio .otprilike 10 kvadrata svaki puta i na tri puta sam izbetoniro i dobro je ispalo ,beton sav jednak kao iz betonare
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
27,340
A jesi li izvadil dozvolu? Viš da se groze da budu rušili sve naknadno napravljeno. :lol:
 

drazenhonda

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,689
A jesi li izvadil dozvolu? Viš da se groze da budu rušili sve naknadno napravljeno. :lol:

ja ču kazat da sam to prije par godina napravio, kako če oni to izvest sa tim građevinskim dozvolama, to je ogroman posao.
 

Neško

Član
Tu od
14 Lis 2011
Poruka
56
Svaka čast prostora nikada dosta.
I ja sam planirao ovih dana da napravim jednu malu ali baš malu radionicu iza kuće a u sklopu nadstrešnice za mehanizaciju.
Ta nazovi radionica bi bila nekih 8m2 i u njoj bi bile police i jedan sto od malo jačih profila na kome bi mogao da radim.
Unutra bi stavio police, koliko god to bude neophodno a za veće radove bi koristio nadstrešnicu koja bi mi bila vezana uz tu radionicu.
Znam da bi valjalo da bude veća ali nema šanse da uklopim nikako veći prostor, tako da ću ako Bog da raditi ovako.
Planirao sam da unutra napravim dimnjak (od onih cigla koje su šuplje, ne znam kako se tačno zovu) i jednu peć, tako da bi imao gdje provoditi vrijeme kada zahladi i noći produže.
 

drazenhonda

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,689
gneoo5tobn0qrka242t.jpg
[/URL][/IMG]
okgsgdthbzfcvkehg0o8.jpg
[/URL][/IMG]
iq8l9jz8s8wdzjrjcm.jpg
[/URL][/IMG]Evo da oživimo temu. Aparat za zavarivanje je preseljen na drugo mjesto, to je radni stol na točkičima za bravariju i ostale stvari.Kriza uzima danak, pa je stol napravljen od stare termoakumulacione peći, radna ploha je od bočnih stranica od starih kauča , i na to gore stavljen lim 1.5 mm, ako se uspije nabavit pločevina od 8-10mm išla bi ona gore , ako ne ostaje ovako. Ova kolica di je bio aparat za zavarivanje će vjerojatno biti kolica za alat. a cirkular će dobiti svoje novo mjesto.
9yc5io7rl654zsr4s3je.jpg
[/URL][/IMG]
 

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Moja radionica moja slobodica:)

Evo vani bila zima pa sam uhvatil malo vremena da kolko tolko pospremim radionu i bacim koju sliku iste na forum!







Bez ovoga zadnjega niti u nju ne ulazim!
 

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Da na petoj sliki je elektro aparat trofazni kučne izrade tak da me za snagu ne pitaj sam znam da su dok smo 25mm pločevinu varili pred cca 1 godinu da su baki zgoreli štrukli kulko je struje potegel tak kaj se pečnica reshladila i dok smo prestali variti je grijač zahical nazad i štrukli su pregoreli a mamica su ponoreli!:(rofl)::icon_axe:
Ima tu još dosta toga od razno raznih ključeva, alata, fleksi veliki, mali, bušilice, brusilice, kolica za alat,pank, sve niti ne zide nutra jer je premala tak da je vani pod snegom mala stupna bušilica i abraziv (to ti je cirkular za železo)! Bila je nekad puno veča radiona skoro 90 kvadrati ali smo onaj zid de se na sliki vidi kompresor pregradili i baki napravili stan tak da je ve samo tih nekih par kvadrati radione pa je premalena kaj bi sve zišlo nutra!

P.S Da ne ispadne da se kitim tuđim perjem jer me nekoji članovi i osobno znaju, prek 80% aparature je tastovo ali pošto je on več dvaput operiral kralježnicu, zadnjih 3-4 godine ja kleplem u njoj a tast je tu u ulogi mentora jer direktori nikad preveč!:(rofl):
 

PUNISHER

Član
Tu od
28 Svi 2011
Poruka
84
viewer.php
[/URL] [/IMG]

eto da se i ja nadopunim na ovu temu, moja mala radionica, malo je razbacano ali i radionica ide u remont tak da bude to sve poslozeno, stavim nove slike kad bude gotova...
 
Na vrh