• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Izrada kultivatora s oprugama

foler

Član
Tu od
17 Lis 2014
Poruka
431
Pozzz
Nabavio sam svasaparat kao igracku, nesto zeljeza itd
Trebam si sloziti kultivator kao na slici no zapeo sam u nabavci ovakvih opruga...jakopic npr trazi cak 450kn samo za oprugu...:icon_scratch:
Inace ova sprava kosta 500e u srbiji bez poreza a kod nas cak 900e te nemam namjeru nekome placati takve marze...
Moze li neka smjernica za nabavu opruga 30x30mm s nosacima?

biggest_image4-1512457380.jpg

bm joja

Aktivni član
Tu od
17 Ožu 2016
Poruka
377
Pozzz
Nabavio sam svasaparat kao igracku, nesto zeljeza itd
Trebam si sloziti kultivator kao na slici no zapeo sam u nabavci ovakvih opruga...jakopic npr trazi cak 450kn samo za oprugu...:icon_scratch:
Inace ova sprava kosta 500e u srbiji bez poreza a kod nas cak 900e te nemam namjeru nekome placati takve marze...
Moze li neka smjernica za nabavu opruga 30x30mm s nosacima?

biggest_image4-1512457380.jpg

Sam ih napravi i daj zakaliti odnosno termički obraditi

Najnoviji postovi

Na vrh