• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

jadran1

J

jadran1

Guest
Poštovani forumaši pozdrav.
evo par riječi o meni u ranim 40-ima sam otac dvije prekrasne kčeri , oženjen moglo bi se reči obiteljski čovjek. Bavim se malo poljoprivredom, malo svinjama i malo piličima u tovu . Vozim punicinog 539 iz 90g i svoga Tomicu 521. Ljubitelj sam traktora Tomo Vinkovič imam ga več jako jako dugo pa če mi biti to prioritet na forumu . Inače sam iz okolice Garešnice Bjel-Bilo županijaZahvaljujem se svima i forum je za sve pohvale . Hvala zaji za pomoč.
Pozdrav svima jadran1
 

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,804
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Dobro nam došao jadran1.


p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.
 

Najnoviji postovi

Na vrh