• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

JD 3650

• Temu pokrenuo John Deere 3650
  • Datum prvog posta

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Jel bi mogao onu prikolicu sa crvenom felgama uslikat sa strane, zanima me nešta...eto ako nije problem ;)

J

John Deere 3650

Guest
haha.......kolko sam se mučio dok sam ga upalio.....trebo sam 3 albuma napunit....a samo je trebalo filter promjenit......hehe :D

J

John Deere 3650

Guest
on nema, ali zato ima 500kg naprijed za razliku od mog :D

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
John Deere 3650 kaže:
haha.......kolko sam se mučio dok sam ga upalio.....trebo sam 3 albuma napunit....a samo je trebalo filter promjenit......hehe :D

eh, ja sam svoga išao jučer prošetat malo, prokledo gorivo, niisam otišao 200 metara dalje od kuće stao je,, filteri bijeli, a temperatura je bila + :roll:

Marko355 kaže:
TX, jel ti imaš prednju hidrauliku?

nop

J

John Deere 3650

Guest
ja sam stavio novi filter........vidiš kak se bijeli...xd

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293
lijep td a zašto nisi kupio s prednjom vučom td????
kakv je ono kombajn tamo iza u šupi?

J

John Deere 3650

Guest
Išli smo bez prednje vuće.
1. zbog većeg "ajnšlaga"
2. taj traktor neće obavljati teške poslove
3. pomalo i cijena :)
evo i gume je dobio..

A kombajn: Fahr 1600, standard..:D

markach

Iskusan lik
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
1,895
gdje si uspio felge nabavit , jel to 100% orginal ili je mala preinaka (kolko koštaju?) i meni treba jedan par užih felgi

nek te dobro služi Torpedo i mi smo se riješili prije par godina Rakovice i prešli na jos jedan Deutz i Torpedo

J

John Deere 3650

Guest
markach kaže:
gdje si uspio felge nabavit , jel to 100% orginal ili je mala preinaka (kolko koštaju?) i meni treba jedan par užih felgi

nek te dobro služi Torpedo i mi smo se riješili prije par godina Rakovice i prešli na jos jedan Deutz i Torpedo
Za ovo prvo ti ne mogu reći jeli orginal ili ne, neznam..cijena 4000kn obadvije. Mislim da ti mogu dati broj od čovjeka koji ima za prodati...

vedrankc

Aktivni član
Tu od
10 Kol 2007
Poruka
1,193
Imam jednu 36 cola i drugu 38, sad bi bilo dobro s nekim mjenjati da bi dobio dvije iste. JD 3650 (Kile) jel češ uzeti od mene ovu 38"? I jel možda znaš za 36"?

J

John Deere 3650

Guest
Da, tata sutra dolazi po tu od 38"..zaboravio ti napisati za onog lika kod kojeg smo mi treali kupit srce. Došli mi tamo a on na pokaza srce od starije verzije torpeda, stari pošizio :?

Najnoviji postovi

Na vrh