• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

JEČAM sjetva-žetva 2012.-2024

TorpedoTD45

Član
Tu od
20 Ožu 2010
Poruka
786
Pozdrav,
molim preporuke, radi se o ozimom ječmu, do sada nije tretiran. S čime krenuti, planirao sam kroz mjesec dana prskati s Tornado Forte za korov pa me zanima jel trebam s njime još nešto kombinirati kad već prskam i planirao sam nešto kasnije prskati s Priaxor radi bolesti.
S čime vi aktualno prskate ječam i što kombinirate?
Hvala.

SMJELE

Član
Tu od
7 Stu 2022
Poruka
43
Ja sam u jesen (do 3 lista) špricao sa Jura EC protiv korova i dodam Tora Root kao folijarno gnojivo za bolji razvoj korijena.
A protiv bolesti ću koristiti Tetrax.

Posljednje uređivanje od moderatora:

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,998
meni neki čudan ječam...novo sjeme..dosta slabo niknuo...nesto mi i posmedio...nznm jel ga mozda vlaga hebe...bacio sam 7 20 30 prije sjetve...prihranio i kanom...imam parcele jednu blizu druge...ali ova jedna kao da ima.neku vlagu od ispod...jel moguce da.mu smeta previse vlage?

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,032
Moguće....ja imam jednu zemlju di ak je vlažnija jesen i zima nit ne nikne ništa u traki od metar širine i do polovice zemlje

Najnoviji postovi

Na vrh