• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

John Deere 5e

ivan33

Član
Tu od
14 Ožu 2010
Poruka
284
Pozdrav! Dali imate kakvih iskustava i susreta sa ovim traktorom? Kupio sam 5065e sa kabinom i trenutno cekam isporuku. Motor je 3 cilindra turbo sa intercoolerom, 65 ks, kabina novodno od m serije, mjenač 12x12. kažu da je proizveden u Nizozemskoj, iako sam mislio da je to indijac.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Čestitam! :)
Za iskustva treba pitati prije kupnje,ne poslije! :icon_wink:
Ima li klimu i koliko košta ako nije tajna?

ivan33

Član
Tu od
14 Ožu 2010
Poruka
284
Ima klimu, cijena je bila 27000 eura, sa pdv. Uzeo bih ga svakako, jer mi je sve veće od njega preveliko gabaritima. E sad, ja sam isto mislio da je indijac, gospoda vele da je nizozemac, pa me to malo buni.Jedino ako im kabinu ne ugrađuju u Nizozemskoj. Stigao je u Os, ako Bog da, možda sutra bude kod mene. Većega nisam smio uzeti zbog košnje voćnjaka. a za lagane radove u ratarstvu prolazi. Hvala na čestitkama

ivan33

Član
Tu od
14 Ožu 2010
Poruka
284
run1a1.jpg

358c5yw.jpg

30l2grk.jpg

2zjlzew.jpg

Evo par sličica nove strojke. Još mi trebaju doći prednja radna svjetla, suvozačko sjedalo i prednji blatobrani. Greska u tipkanju, cijena je 37000 eura sa pdvom. Prvi dojmovi su odlični, vrlo okretan, živahan, vrlo udoban, jednostavan.

Posljednje uređivanje:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,540
Ima li 2 ili 3 brzine kardana?
Meni to izgleda kao Carraro a ne Indijac (no ne vidi se baš sa slika). Prednji most je Carraro i kabina je talijanska.

ivan33

Član
Tu od
14 Ožu 2010
Poruka
284
Kardan ima 540 i 540e. Brzina se mijenja mehanički, pali i gasi se na dugme. Most poslikam pa stavim

Najnoviji postovi

Na vrh