• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

John Deere 6200

133Luka

Novi član
Tu od
4 Stu 2024
Poruka
6
John Deere 6200 problemi kod paljenja kada se vanjska temperatura spusti 4° i niže samo vergla nikako sastaviti kao da ga nešta guši i blokira(samo na nižim temp,ljeti pali bez problema)Akumulator nov dodatno ispitan.

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,707
Probajte očistiti sve spojeve na kremama i kablovi ma da nema oksidacija na njima naravno sa žićanom kefom

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,972
Čitam ovaj dio " kao da ga nešto guši i blokira"
Da nije možda, da kod verglanja, na trenutak, kao da zastane?

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,972
Upravo to
Ne znam koji sistem ubrizgavanja goriva ima, ali nekako mi izgleda kao da mu je paljenje jako rano.
Još jedno pitanje, dali ima jako reski zvuk prilikom dodavanja gasa? I kako dimi prilikom dodavanja gasa? ( Vjerojatno jako malo dima izbacuje)

133Luka

Novi član
Tu od
4 Stu 2024
Poruka
6
Ne znam koji sistem ubrizgavanja goriva ima, ali nekako mi izgleda kao da mu je paljenje jako rano.
Još jedno pitanje, dali ima jako reski zvuk prilikom dodavanja gasa? I kako dimi prilikom dodavanja gasa? ( Vjerojatno jako malo dima izbacuje)
Malo dima bude (nekada bude crn dim a nekada onako bjelkast)

Filteri goriva promijenjeni?
Svi filteri su novi.Znaci ljeti pali bez problema ,zimski period kada nastupi i niže temperature tu nastaje problem .

133Luka

Novi član
Tu od
4 Stu 2024
Poruka
6
Ako veselo vergla (anlasa), a ne može sastaviti onda struja nebi smjela biti problem.
Teško vergla .

Dima ima il nema na auspuh?
Malo dima se pojavi

Još jedno pitanje, dali ima jako reski zvuk prilikom dodavanja gasa? I kako dimi prilikom dodavanja gasa? ( Vjerojatno jako malo

Posljednje uređivanje od moderatora:

Najnoviji postovi

Na vrh