• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

John deere 6800

razor604

Član
Tu od
19 Lip 2014
Poruka
95
Na traktoru radi svaki prekidac, svaka kontrolka, svaki pokazivac okretaja itd. Cak su i sva stakla original na kabinin a isto tako i zmigavci i ostalo. A 10500 rs za John Deera je tek zalet dobar i u 20 godina rada to nije puno sati. To je 500rs po godini sto je normalno.

Sa starim jd smo radili i do 700rs godisnje.

toth

Član
Tu od
28 Velj 2015
Poruka
146
lijep traktorcic :(happy): ja imam 6400 i jako sam zadovoljan :icon_biggrin: vjerujem da ces i ti biti sa ovim:(happy):

razor604

Član
Tu od
19 Lip 2014
Poruka
95
Ma zadovoljan sam za sada super, koliko sam probo radit njime super je. cekamo proljece onda ce se pokazati najbolje hehe .
Koliko rs ima tvoj 6400

toth

Član
Tu od
28 Velj 2015
Poruka
146
kupio sam ga sa 9660 prije godinu ipo dana. danas ima 10080.

toth

Član
Tu od
28 Velj 2015
Poruka
146
pa bas :(happy): ma za ove serije to nije puno rs :icon_winkle:

razor604

Član
Tu od
19 Lip 2014
Poruka
95
Kazu da je to i 6010 najizdrzljivija serija traktora. Vreme ce pokazati svoje el je ili nije :)

zivisic

Član
Tu od
1 Ožu 2011
Poruka
726
Kako je kod ovih serija rijesen neutral N?
Ako stavis u sredinu na reverzeru jel onda kocnica reverzera ukljucena?
Hipotetski da ti se traktor ugasi....moras ga slepat...mozes li to radit u brzini jer spojka na pq nije natlacena...ili imas nekakav neutral?

razor604

Član
Tu od
19 Lip 2014
Poruka
95
Isto tak i kod mene, neutral sredina, a parking na posebnom mjestu. On kad je ugasen i ostavis u brzini djeluje kao izbacen, tj ide slobodno na nizbrdici. Mislim da se na slep on neda upaliti, tj tak mislim, a mozda ima neki nacin.

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Kolko sam ja upoznat, JD se ni u kojem slučaju nesmije palit na šlepanje

zivisic

Član
Tu od
1 Ožu 2011
Poruka
726
ako ja dobro razumim taj prijenos...mislim da se ne moze upalit na slep.
treba mu tlak da natlaci prvu spojku prije planetarija...ili je ona centrifugalna...u svakom slucaju treba radit motor.
Slicno kao automobil automatik...

zivisic

Član
Tu od
1 Ožu 2011
Poruka
726
Kako funkcionira reverser u naravi nakon sad vec nekih sati i godina?
Kad pebacivas radi li kako kocnica reverzera?

razor604

Član
Tu od
19 Lip 2014
Poruka
95
Pa prebacuje fenomenalno glatko za te godine, u rikverc ide savrseno, jedino prema naprijed ima neko zakasnjenje od 2 ili 3 sekunde, ali za 20 godina star traktor jako glatko to ide

panonstib

Aktivni član
Tu od
10 Pro 2015
Poruka
160
Redovan servis na John Deere 6150R na 500 radnih sati!
slike.php
[/url] [/IMG]
Nisam našao odgovarajuću temu pa sam postavio ovde, a zamolio bi moderatore da prebace ili izbrišu ako ne odgovara. Hvala!

Najnoviji postovi

Na vrh