• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

John Deere zglobni 8630,8430.....

crni

Član
Tu od
25 Stu 2007
Poruka
164
Kupujem zglobni john deere stariji! Ako ima netko inf da negdje ima takvo nesta da stoji ili slicno molim za inf..hvala!

crni

Član
Tu od
25 Stu 2007
Poruka
164
Nemora bit john ovaj mi je pobjego iso sam ga vidjet al je vec bio prodan, iskljucivo za tanjuranje i vise hobi

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,601
U Čajkovcima kod SB je bio jedan stari zglobni JD ali ga zadnjih godina ne vidim. Mozda netko zna za njega.
U dvoristu je i sad parkiran vuceni plug, vjerovatno od njega.

crni

Član
Tu od
25 Stu 2007
Poruka
164
jel ga oni stvarno cijene 15000 kuna, ili je cjena tu radi reda.....i što nevalja na njemu? taj traktor ima 280ks

Da 280ks traktor u ispravnom stanju i prodan je za 15000kn s pdv-om oduzet,ovrha

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
Nemogu vjerovati, iako je to jako velik traktor za vecinu, al tako mala cjena.....gledao sam sto prodaju na njuski, ima svega, al daleko da odem uzivo pogledati

crni

Član
Tu od
25 Stu 2007
Poruka
164
U Čajkovcima kod SB je bio jedan stari zglobni JD ali ga zadnjih godina ne vidim. Mozda netko zna za njega.
U dvoristu je i sad parkiran vuceni plug, vjerovatno od njega.

Mozes saznat mozda vise informacija? Moze u inbox!

negdje iza slatine je bio parkiran jedan, mislim da je jedan radio, i još jedan za djelove.....

Moze vise inf u inbox?

Posljednje uređivanje od moderatora:

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
Jel bas mora biti jd????
Sto ce ti tako velik traktor?

crni

Član
Tu od
25 Stu 2007
Poruka
164
Ne znam stvarno nista vise nazalost. Tamo sam samo u prolazu.

Pa evo ak nije problem da mi das asresu neku tocniju pa da probam pronac i informirat se!

Ja znam da u Čađavici ima jedan zglobni JD u radnom stanju.
Covjek radi s njim jos?

Posljednje uređivanje od moderatora:

KUBA125

Član
Tu od
27 Stu 2016
Poruka
236
Koliko znam rade s njim. Tanjuraju i podruvaju.
To sam na fejsu vidio slike da rade.

Najnoviji postovi

Na vrh