• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

kabina na traktor

bornakutina

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2010
Poruka
1,194
zanima me da li moram sta mjenjat u prometnoj ili da li moram platit skuplje tehnicki ako ugradim kabinu na traktor koji prije nije imao kabinu???
 

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,290
da treba napraviti novi unos u prometnu dozvolu,
sad dali se treba atest plaćati za istu to ne bi znao.
inače promjena nekih tehničkih karakteristika na vozilu
i upis i stih u knjižicu vozila i prometnu je bilo 75 kn...
 

Ronin

Član
Tu od
13 Velj 2009
Poruka
239
Ja kad sam ugradio kabinu nikakav atest se nije morao plaćati samo nova knjižica vozila i prometna ukupno 150 kn plus normalan tehnički pregled i to je to.
 

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Evo sad se ćul sa cvh Velika Gorica, i ako je kabina za određeni traktor netreba nikakav atest, samo upis, veli čovjek da se pravilnik nešto mjenjal pa dečki na tehnićkome sami odlućuju kaj prolazi a kaj ne.
 
Na vrh