• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kad muškarac voli muškarca/žena ženu

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,663
ja znam odgovor na gore postavljeno pitanje.
trebam li se zabrinuti? :eek: :scratch

:oops:
zakaj bi se zabrinul, pa nisi ti u vlakiću, daj odgovor, ali nemoj još obrazložiti zašto baš taj.

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
Sve je to bolesno,to bi bilo najjednostavnije rečeno.Bog je stvorio i ženu i muškarca sa jednim razlog,a to je razmnožavanje i takve ih kreirao da svatko ima neku funkciju u tome činu.Vratimo se nazad i pogledajmo oko sebe,dali u slobodnom izboru divljih ili domačih životinja ima takvo šta? NEMA.Ja nisam vido da u dvorištu pjeto gazi drugog pjetla,pa makar nema koka.Druga stvar je kada su prisiljeni pa nema izbora,i tada se dešava da mužjak skoči na mužjaka ili ženka na ženku.Tu nema slobode biranja.Tako da je sve to bolesno i ako si več peder ili lezba makni se sa ulice.Ako se več sam pojedinac ne stidi a kako je njihovim članovima obitelji.Toliko ženski a on gazi muško po nekom prosjeku na svjetu ima više ženski od muških

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,155
Ja mislim da je najbolje onome koji je u sredini , koliko ''guraš'' toliko i tebe gura :rolfer::rolfer::rolfer:

A moje mišljenje o homićima ne želite ni da znate jer je preradikalno :finga:

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
Ja mislim da je najbolje onome koji je u sredini , koliko ''guraš'' toliko i tebe gura :rolfer::rolfer::rolfer:

A moje mišljenje o homićima ne želite ni da znate jer je preradikalno :finga:

i moje je mišljenje takvo.:rolfer::rolfer::rolfer:

Ranko

Dobro znana faca
Tu od
28 Lip 2008
Poruka
1,242
Da to tako treba biti Bog nebi stvorio Adama i Evu vec Adama i Stevu, tako da je moje misljenje po pitanju toga, ovaj bolje da neznate za to krivicno djelo se dobija teska robija :axe:
A da se takav poremecaj moze dogoditi i kod zivotinja, pa ima i toga, kod mog strica koji je inace iz HR imaju pas i macak, staces EU i demokratija :rolleyess:, kod mene u dvoristu davno bi bili likvidirani :axe:

zeko

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2009
Poruka
1,633
dobro je Vinkovic rekao neka se zatvore u 4 zida da ih nitko ne vidi.....

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
ne ne, samo drugome :lol:

ali mislim da nebi trebalo u detalje, ima tu i djece :?

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
ne ne, samo drugome :lol:

ali mislim da nebi trebalo u detalje, ima tu i djece :?

Daje, prima i hand job..:mrgreen:
Moram priznati da me ovaj 'matematički problem' namučio.. Ipak nisam u tim 'ritopikačkim' vodama..:rolfer:

Najnoviji postovi

Na vrh