• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako uvesti traktor iz EU???

• Temu pokrenuo zetor4718
  • Datum prvog posta

komer

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,152
A kako je sa priključcima npr?natovarim i bez problema prego grane ili ima neka procedura?

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,975
Moraš imati neku valjanu potvrdu da si platio, odnosno da roba nije ukradena. Ne samo zbog granice, nego i zbog policije.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Nitko ništa ne pita u vezi priključaka,voziš kuda hočeš i što hoćeš...

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,502
Mi smo prikolicu za bale iz SLO vozili i nitko ništa nije pitao, a ona zauzima cijeli šleper. Jedino kao što je iwanho rekao treba nekakav kupoprodajni ugovor.

mando

Član
Tu od
17 Stu 2009
Poruka
194
Ja sam za vitlo pitao na granici policajca i reka je da treba račun.A ja ga pita kako kad je iz druge ruke i reče da ti treba čovik napisat vlastoručno da si kupi od njega. Ime,prezime,adresa .br.osobne. I ja sam tako dovuka vitlo iz slovenije.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,145
Ja sam za vitlo pitao na granici policajca i reka je da treba račun.A ja ga pita kako kad je iz druge ruke i reče da ti treba čovik napisat vlastoručno da si kupi od njega. Ime,prezime,adresa .br.osobne. I ja sam tako dovuka vitlo iz slovenije.
Dobro ti je još otić na lokalnu općinu u SLO i dati za nekih 4-5€ ovjerit ugovor.

Poslano sa mog LG-E440 koristeći Tapatalk

Najnoviji postovi

Na vrh