• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kamioni za rad u šumi

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
mislim da njemu treba do asfalta a ne po asfaltu

ja se ne sramim ako sam nepismen , nek se srami moja učiteljica koja mi je dala dva

Kukuruz9

Član
Tu od
2 Srp 2014
Poruka
32
Meni netreba dupljak
Meni bi trebao kamion za rad u polju pcelarstvu i sad novo za izvlacit trupce
Ja sam cuo da je 130 dobra a sta se tice dajca 5500 kako hocete njega necu zato sto su vecinom stari i neispravni i neredni

P.S sad namjerno necu nista ni tocke ni zareze jer mi ti ljudi koji mi pametuju po internetu idu vise na k...

Dobar je 260 al je malo skup ja mislim proci do 20 000 kuna maksimalac :(grin):

Posljednje uređivanje od moderatora:

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Aj ne gledaj te poluproizvode. Imam ti ja dva mercedesa. Oces kipera oces dugackog za pcele i 15 metara drva. A cijena je tu negdje. [emoji4]

StricVujc

Član
Tu od
1 Tra 2010
Poruka
835
Videl sam taj oglas već više puta prodaval ga je za 1000 eura i pisalo je da je u voznom stanju , al sad očito ga nije mogel prodati u komadu pa je krenuo u ponudu po djelovima.

Kukuruz9

Član
Tu od
2 Srp 2014
Poruka
32
Da sigurno al cim je 1000€ nije bas sve u redu sa njim.
Ja sam svoju tamburu platio toliko :D
Al ima i onih sanducara po 2000€ sto se cine solidni tu na njuskalu

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Te starudije vrijede otprilike po kili i to je to.
Ja svog mb-a sa orig. 220 000 km prodajem godinama i ne mogu dobiti vise od 3000€. A pojede tamove i fapove.
Nije ni problem sto ne mogu dobiti toliko nego nitko se uopce i ne interesira.

Najnoviji postovi

Na vrh