• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Karburator za frezu Raider

tvrblack07

Novi član
Tu od
28 Tra 2025
Poruka
3
Ljudi, molim pomoć...
Novi sam ovdje...
Uzeo sam od oca frezu raider RD T03, stara je nekoliko godina, radila jednu sezonu, tj.nekoliko sati, od tad stoji i skuplja prašinu, a meni je sad potrebna...Ima problem s paljenjem, ispitana je, te je ustanovljen problem sa karburatorom, ne točno u njemu, nego u nekim dijelovima (zaboravih naziv), ali ih nema posebno za kupiti, a nisam pronašao ni na internetu niti uživo karburator za taj model, majstor mi isto nije znao reći gdje da potražim jer nije brand marka...Ako netko ima takav model, ili zna nekoga da ima ili je imao, ili pak zna nekoga tko može pomoći s ovom situacijom, tko zna, molim vas da mi kažete gdje mogu pronaći i kupiti taj karburator, ili neki model koji odgovara tom motoru, samo da mi radi...Ne želim uzimati napamet jer se ne razumijem u to, pa zahvaljujem unaprijed ako ima itko tko može i želi pomoći...Evo prilažem i sliku naziva modela, više info nemam...

Prilozi

• IMG_20250428_153717081_HDR.jpg
    IMG_20250428_153717081_HDR.jpg
    59.5 KB · Pregleda: 6

Miha870

Član
Tu od
14 Tra 2019
Poruka
72
To je motor sa oznakom 170f, imam takvu kopačicu. Trebao bi biti isti karburator kao od Honda gx200 motora. Najbolje bi bilo uzet ga dolje i usporediti u nekoj trgovini koja ima djelove za Hondu ili ga naruciti na ebayu, cca 20ak eura.

tvrblack07

Novi član
Tu od
28 Tra 2025
Poruka
3
Svaka čast, upravo sam to tražio...Pokušat ću, naravno, sad barem znam šta tražim...Inače, jeste zadovljni s tim strojem? Ja ću ga po prvi put koristiti...imam manju bašču, ništa preveliko, nadam se da će poslužiti...

Miha870

Član
Tu od
14 Tra 2019
Poruka
72
Ma to je mala raketa, problem su remeni koji odlaze jedamput godišnje jer motor ima izlaz na radilici, a ja otpustil blokadu na gasu da ide do kraja umjesto do pola kako je tvornički postavljeno pa se zavrti prek 3000okr i remeni se jako ugriju.😁
Generalno okej je ali sam stavio hondine šeskant osovine i kotače 12 cola od imt-a pa sad ide oko 13-14 na sat. Mana pri transportu je to kaj je pre lagan za potegnut nešto.

Prilozi

• IMG_20250404_193400.jpg
    IMG_20250404_193400.jpg
    27.2 KB · Pregleda: 10

tvrblack07

Novi član
Tu od
28 Tra 2025
Poruka
3
Hvala puno na informacijama...
Evo javim se kad stigne karburator, pa ćemo vidjet kako ide :)

Najnoviji postovi

Na vrh