• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kupujem Kardan sa duplim zglobom

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Kupujem kardan sa duplim zglobom za berac, balirku (onakav koji se ne mora gasiti pri okretanju na uvratinama)..

nino6110

Aktivni član
Tu od
19 Srp 2014
Poruka
1,496
Do koje cifre ides?
Mi kupili novi prosli tjedan u trgoagenciji za rolobalirku
Cijena 1200 kn,bila akcija.:)

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
U pa to je onda super povoljno bilo..
Ja bi dal do 1000 kn za polovni, mozda i malo vise, ako je malo radio i ako zglob nema lufta..

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Pitaj, jer možda se još da dobiti po toj cijeni.

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Ako ima novi za te pare, kupujem..
Mada cudno mi je to da je tako niska cijena, pa obicni kardan toliko kosta..
Jedino ako ovo nije neki kinez sa rokom trajanja od jedne sezone.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ivan, to su turski kardani, za te novce nemreš kupiti ni polovnog Waltera....

jozek

Član
Tu od
18 Stu 2008
Poruka
422
Najvjerojatnije kinez, dobro kontrolirati križeve kad dobiju loker odmah mijenjati da se nebi kaj drugo polomilo, a i cijev da se previše na izvlači da se ne pomota.

bozic.hrvoje

Aktivni član
Tu od
1 Lis 2013
Poruka
320
ja sam prosle godine kupio talijanski AMA kardan sa duplim zglobom za 1600kn..sluzio je za kombinaaciju IMT533 i EKO3500 i pokazao se dobar, nema nikakvih lokera

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
AMA je trgovac, a nije proizvođač. Oni rebrandiraju turske i kineske proizvode, tak da uzmite to u obzir prilikom kupnje.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Na rolo balirci sam ima Ama kardan nije izdržal jednu sezonu raspal se zglob poklonil sem ga rođaku za roto kosu , zglob je bil toliko mekan da su kuglice ukopale kanale kaj da je od aluminija .:(punch):

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Zato sam ja kupil polovnoga Waltera za kocka prešu i to je to!

Najnoviji postovi

Na vrh