• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kardan se vrti i kad je isključen (Deutz Agroplus 70 2006g)

Luka Barić

Novi član
Tu od
5 Ožu 2022
Poruka
6
Pozdrav,imam traktor Deutz agroplus 70 i ima elektronsko uključivanje kardana...kada je kardan u 0 okretaja on se i dalje vrti ali se može zaustaviti rukom...kada stavim na 540 zakrči i ne može se zaustaviti ali stvar je u tome što uopće nisam upalio kardan preko dugmeta...znal li netko u čemu je stvar? Da li možda senzor ili?

Miladin

Dobro znana faca
Tu od
7 Sij 2011
Poruka
1,276
Kod mene je bio slučaj da na nuli malo okreće, ali kod mene je mehaničko uključivanje. Problem je bio u polugicama za uključenje kardana koje imaju štelovanje, samo sam možda milimetar pomijerio polugicu i kardan je stao. Neznam to elektro uključenje dali imaju kakve polugice ili sajle za štelovanje, tu se pomjeri ler kardana pa malo okreće kardan i kad je ulje toplo.

Najnoviji postovi

Na vrh