• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Klima uređaji

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,213
Vidit ću koliko budu one izdržale, na starima nakom 11 godina otišle pikse na turbini, kako majstori kažu😉

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,198
@mtd001 molim te napiši malo više detalja, informacija o tom "pucketanju" hajer klima. Baš me zanima. Kod mene su 2 kom, od 2018., pokojni tast je mjesec dana iza nas dao ugraditi i njima 2kom, sada to koriste šogorica i njezin sin, koji je non stop doma, u nutra... nebitno. Mi kod nas nismo skužili niti jedan cvrkut iz klime, a nije se nitko ni od njih potužio na takvu pojavu, ili zvukove.

Što točno pucketa na hajer klimama koje navodiš kao loš primjer?

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,213
Što točno pucketa na hajer klimama koje navodiš kao loš primjer?
Vanjska plastika je pucketala, ali samo dok se ne zagrije i onda isto kad se hladila. Nije da je stalno puckalo, samo povremeno se čulo, naše su bile model 2010 god. , možda na novijima su to riješili.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,213
U jednoj alatnici imamo nedavno postavljenu jednu Mideu, budem vidio s vremenom kako se bude ponašala, mada je za sada sasvim solidna.

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,143
I meni Mitsubishi pucketa, najviše ova jedinica u spavaćoj. Kako imam multisplit, kod grijanja bilo koje prostorije se griju sve jedinice pa onda imam pucketanje iako u spavaćoj ne grijem.

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,742
Kod mene ove godine postavljena 2 sinclair uređaja, prvi put čuo za njih,ipakse odlučili,čine mi se sasvim uredu roba. Ako netko ima iskustva neka napiše.

Najnoviji postovi

Na vrh