• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

klingerit za dihtunge

vikicab4

Član
Tu od
1 Ožu 2011
Poruka
276
gdje mogu kupiti klingerit treba mi od 2mm,traka 2m dužine i 5cm širine netreba biti iz jednog komada za dihtung kod roto brana

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,835
Trgovine auto ili poljoprivrednih djelova to obično imaju

vikicab4

Član
Tu od
1 Ožu 2011
Poruka
276
pitao sam kod sebe točno u Zaboku i okolica nemaju, imaju samo od 1mm pa sam mislio da ih spojim, a u strojoprometu u Zagrebu imaju ali samo ploča dimenzije 1,5m prema 1.5m to mi je previše.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,820
pitaj u dučanima specijaliziranim za ležajeve, semeringe, DIHTUNGE...:eek::

vikicab4

Član
Tu od
1 Ožu 2011
Poruka
276
hvala za sada, zvat ću sutra da ih pitam ako mogu poslat poštom dobro, a ako ne doći ću jer mi treba da ih sastavim jer sam mijenjao ležaje donje a ovi su mi se potrgali

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Sused pitaj u Krapini kod Partnera, Zabok je potom pitanju O bodova
ili Očić u Martinišću

vikicab4

Član
Tu od
1 Ožu 2011
Poruka
276
hvala poštovani forumaši e sad mi još treba MK sigurnosna matica fini navoj unutarnja dimenzija 38.3,a debljina 1,3 postavit ću sliku

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,827
Vijci kranjec, Rotometal-Promet...

Najnoviji postovi

Na vrh