abrkili
Aktivni član
- Tu od
- 26 Ožu 2007
- Poruka
- 2,932
Ekološka poljoprivreda od Darka Znaora je onako opcenita, ima i o jednom i o drugom. Bas te dvije stvari mi nisu bas u centru interesa, ali sjecam se poglavlja o steljama, silazama, gnojnicama,pregonu... napisano je toliko zanimljivo da sam gutala cak i ta poglavlja
Jesam tebe citala u Ovcama? Imas ovce i studiras veterinu ili nesto slicno?:scratch Ako te nisam pomijesala s nekim drugim ( sto se moze dogodit jer sam u tjedan dana procitala sve osim traktora pa mi je zbrka u glavi) mogu ti ciljano potrazit stogod. Ako mozes citat engleski, moze se svasta naci.
Sad sam si bas isprintala Crops and Livestock farming, Bibek Ghosh... nisam je jos pocela citat ali mozda je to ono sto trazis.
Napisi ovdje sto bi htio, a ako hoces ovog Znaora, daj im i adresu pa ti posaljem postomartyman:
Jesi tamo u ovcama sam 'domaći'. Pa volio bi kad bi mogao nabaviti o stočarstvu,održivoj poljoprivredi ili bilo što šta ima veze sa integriranom poljoprivredom. Šta mi možeš ponudit,tj s kojim naslovima raspolažeš? Ma Znaora(Ekološka poljoprivreda) trenutno čitam,posudio sam ga u NSK Zagreb.