Pozdrav, jučer mi je krepala nakon 4 godine Rover BE-M25 pumpa. Kako sam sad u panici jer za tjedan i po imam berbu molim savjet što uzeti?
Da li uzeti nešto tipa ovo:
www.ekupi.hr
www.ekupi.hr
Ili da opet uzmem Rovericu?
www.bauhaus.hr
Ili imate nešto drugo za preporučiti?
Da li uzeti nešto tipa ovo:
EINHELL vrtna pumpa GC-GP 6538 | Vodene pumpe | Navodnjavanje | Vrtni alati | Alati i strojevi | eKupi.hr - Vaša Internet trgovina
Kataloški broj: 4180280 GC-GP 6538 vrtna pumpa je učinkovit, kompaktan i pouzdani pomoćnik koji pruža dobru uslugu ambicioznimm hobi vrtlarima koji žele natapati vrt s prikupljenom oborinskom v...
METABO vrtna pumpa za vodu P2000G | Vodene pumpe | Navodnjavanje | Vrtni alati | Alati i strojevi | eKupi.hr - Vaša Internet trgovina
U svaki Metabo alat je udahnuto znanje njemačkih tehničara u najboljoj tradiciji. Metabo strojevi i pribor sinonim su za najvišu kvalitetu i pouzdanost te su kontruirani za najteže radne zadatke. <...
Ili da opet uzmem Rovericu?
Rover pumpa BE-M25 CE, 0,8 KS
<p>Rover pumpa BE-M25 CE je pumpa s automatskim crpljenjem i dvosmjernim okretanjem tekućine u krugu, lateralno i s geometrijskim zvjezdastim okretanjem. Taj poseban tip hidrauličnog otkrića daje pumpi sposobnost automatskog crpljenja i u prisutnosti prek
Ili imate nešto drugo za preporučiti?