• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kokinkine-najljepše patuljaste koke :D

fićona

Član
Tu od
29 Kol 2010
Poruka
512
images

ovo dok su male kokinkine
images

ovo je patuljasta kokinkina
images

evo u par slika sam vam dočarao
zanima me cjena takve peradi moju mamu zanima pa ako neko zna nek reče
 
C

caravan

Guest
pjevac

Molim vas mozete li mi odgovoriti koja je ovo vrsta.
 

Prilozi

  • 111111.jpg
    111111.jpg
    51.1 KB · Pregleda: 1,023

zivina

Novi član
Tu od
16 Svi 2014
Poruka
6
Da li neko zna kako i gde mogu kupiti patuljaste kokinkine boja nije bitna i mogu i pilici da budu... i da li bi mogli nekako da se posalju ?? :(talk):
 

robelar

Dobro znana faca
Tu od
11 Lis 2014
Poruka
1,918
Mogu se mjesati ali ne dobijes orginale nego jureke i katice sa slabo pernatim nogama ili kokinkine bez perja na nogama i ravnim repom. Uglavnom nekakvi patuljasti mix.
 

robelar

Dobro znana faca
Tu od
11 Lis 2014
Poruka
1,918
Jedino sta dobis puno otpornije mlade. Kokinkina bi trebala po ovakvom vremenu biti na suhom u volijeri sa prostirkom od pijeska ili sl. Ja bi ih htio imati ali nemam uvjete jer su mi uginule kad su bile sa drugim kokosima po blatu i mokrom. Imao sam dobar mix izmedju jureka, kokinkine i shaboa koji su i dobro nesli i bili otporni a i forni izgledom.
 

Mr. Pile

Član
Tu od
31 Kol 2020
Poruka
52
Aha, imam ovih 5 đuđa i nabavit ću još jednu žensku kokinkinu, samo mi nije jasno kako mi ove đuđe još nisu pronijele, imaju 8 mjeseci,
 

robelar

Dobro znana faca
Tu od
11 Lis 2014
Poruka
1,918
Stignu. Vidis da vrijeme nije normalno sad je minus sad za kratke rukave. Zenka kokinkina lijepo sjedi i vodi pilice samo joj znaju smetati po nogama pera pa unisti jaje. Do Uskrsa ce iznest a raskvocat se znaju citavo ljeto i jesen.
 

Najnoviji postovi

Na vrh