• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

KOLINJE - - - izrada suhog mesa, kobasica i ostalih stvari od mesa

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,487
Meni samo odredena sirina vrecice pase na vakumirku...zena slucajno kupila manju sirinu i nije dobro vakumirala...

E to je i kod mene 12cm vrećice jednostavno ne želi vakunirati, sad sam kupio od 20cm širine i super izvakumira
Pa kakve to vakumirke imate, ja imam od Statusa i Gorenje vakumirku i nikakvih problema nemam s vakumiranjem, bez obzira na širinu vrećice?

vlastel

Dobro znana faca
Tu od
30 Sij 2019
Poruka
654
Ja mislim da to nema veze sa vakumirkom, okretanjem vrečica i slično. Mislim da vrečice ne valjaju. Probati još jednom zavariti pokraj tvorničkog vara, pa vidjeti dal onda radi.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,905
To kaj je slika s Wikipedije nema veze Gazpacho – Wikipedija

Ali Lijeska, kakve veze ima juha sa kolinjem?
Pa kaj i ova tema treba da mi se zgadi i još k tome s kiticom? Bum ti metnul jednu pjesmicu tam

Na vrh