• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kombajn Volvo

dadooo

Član
Tu od
8 Tra 2015
Poruka
190
Pozdrav. Zanima me,ima li neko iskustva sa Volvo kombajnima. Imam potrebu za kombajnom manjih gabarita,posto zivim u brdu. Recimo "Volvo active 1110".

Послато са LG-H502 уз помоћ Тапатока

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,600
A kak ćeš do dijelova za tu egzotiku o ovim krajevima?

dadooo

Član
Tu od
8 Tra 2015
Poruka
190
To je ponajveci problem. Motor je Perkins. Al za ostalo!!! Prije par dana sam u prolazu vidio taj kombajn i svratim da pogledam. Masina je to onako na oko,nije ni cijena strasna. Razmisljam dal ima u Srbiji ili Hrvatskoj dijelova pa sam zato otvorio ovu temu.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,600
Drži se Epplea, Claasa, Fahra/DF-a, Laverde u ovim krajevima. Za ostalo je dosta teško s dijelovima (iako su i neki DF kombajni bili Sampo/Rosenlew proizvodnje).

dadooo

Član
Tu od
8 Tra 2015
Poruka
190
Sta mislite o Class Compact 25? Sad idemo u off. Al valjda ce moderatori preimenovati temu.

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
Svi Claas kombajni su dosta dobri, imao sam columbusa, koji je bio 1968.g. i bio je pocinčan, nađi mi kombajn drugog proizvođača da je pocinčan.....

dadooo

Član
Tu od
8 Tra 2015
Poruka
190
Cujem lose o Claas Compakt 25. Pucaju mu pogonske poluosovine,pa zato se rasitujem.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,246
Svi Claas kombajni su dosta dobri, imao sam columbusa, koji je bio 1968.g. i bio je pocinčan, nađi mi kombajn drugog proizvođača da je pocinčan.....

Ja vidio laverdu cinkanu.

I ja sam čuo da 25etice vole da trgaju poluosovine , bio jedan u susjednom selu koji je to često radio pa je prodat.

Pošto je ova tema otišla u opštu mogli smo ovo prebaciti u ''koji kombajn kupiti'' da ne prljamo ovu o volvu ?

Najnoviji postovi

Na vrh