Iduće zime, do tad kaput 😁Žena pričala sa tetom malo prije i sad kao nije još cjepivo počelo djelovat.
Pa kolko onda treba da počme djelovat?
O čemu ti to pričaš ? Ako je tako onda je to već problem.Žena pričala sa tetom malo prije i sad kao nije još cjepivo počelo djelovat.
Pa kolko onda treba da počme djelovat?
Mene to ne iznenađuje. Zato jer još nisam nigdje naišel da je neki znanstvenik (čak niti novinar, a vole svašta pisati) utvrdil da nakon preboljene bolesti ili cijepljenja nije moguće biti prenosnik bolesti.Teta od moje žene dela u ljekarni, i zdravstveni je djelatnik, cijepila se sa fajzerom u 1mj.
I jučer išla na tesriranje i pozitivna.
Doma kod sebe sve zarazila, sad nezna kak se zarazila kad je primila oba dve ture.
Teta od moje žene dela u ljekarni, i zdravstveni je djelatnik, cijepila se sa fajzerom u 1mj.
I jučer išla na tesriranje i pozitivna.
Doma kod sebe sve zarazila, sad nezna kak se zarazila kad je primila oba dve ture.
Još k tome nisam u penziji, a izgleda ni ti.Steta sto nas ima malo koji tvrde da je ovo plandemija,kolege stvarno ste preplaseni i izgubljeni,zaboravljate da ste prah bili.No ima nas hrabrih ljudi,koji smo i 91 pomogli prestrasenima,ucinit cemo to opet i netreba nam lazna zahvala.