• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

košara za auto kuku

Papcina

Član
Tu od
31 Sij 2011
Poruka
373
Pozdrav!

vidio sam ovo više puta, ove košare za prijenos tereta koje se kače direkt na auto kuku iza auta...

pa mi nije jasno i molim par savjeta..
skužio sam da se na auto kuku kače sa ovim sistemom Poluga za stražnji nosač (auto-kuka) – TETRIJEB koliko je to pouzdano i stabilno? Vidim da piše do 75kg nosivosti, a čuo sam da su ljudi u te košare krcali i 150-200kg što mi se čini malo previše... ili se varam?

Dao bih napraviti košaru sam, zbog dimenzija koje su mi potrebne, al me strah da se ne dogodi havarija s tim prihvatom za kuku... ima to netko da može osobno napisati dojmove? Ima li neki bolji sistem za prihvat od ovog sa linka?

Hvala

LP
 

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,335
Na koji način se spriječi da se ta košara ne šeće lijevo desno i udara u branik? Zbog čega uopće prevoziti teret u tome?
 

Papcina

Član
Tu od
31 Sij 2011
Poruka
373
pa očito je nekako fiksirana na kuglu kuke.. kako, ne znam, zato i pitam ako netko od vas zna...
evo jedan filmić gdje se vidi takva košara, s time da ovaj frajer ima i improviziranu dizalicu, pa slijedom navedenog bih rekao da sigurno u takve košare ide više od 75kg tereta....
 

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
8,862
Mislim da tak nešto treba atest!
Teret je učvršćen samo u jednoj točki.
Opterećenje mora biti u ravnoteži - lijeva i desna strana, a kako je naprijed - nazad?
 

Najnoviji postovi

Na vrh