• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kradja Traktora

J

Jadranko

Guest
Pazite ljudi dobro na svoje strojeve vidite sta se desava u HR.


VECERNJI LIST
Crna kronika
24.03.2007 10:55
Policajac uhvačen u krađi traktora

ZAGREB - Neimenovani policijski službenik M.S. (39) udaljen je danas s dužnosti, a protiv njega i jednog 26-godišnjaka pokrenut je kazneni postupak za kazneno djelo teške krađe, priopčeno je danas iz Ureda načelnika Policijske prave karlovačke.

U obrazloženju piše da je kriminalističkom obradom utvrđena osnovanost sumnje da je 39-godišnji policijski službenik M.S izvan službe i u civilnoj odječi, zajedno s 26-godišnjim Karlovčaninom prije nekoliko dana ukrao iz jednog dvorišta obiteljske kuče u Bariloviču traktor vrijedan oko 110.000 kuna.

Vlasnik traktora je u četvrtak, 22. ožujka, prijavio krađu, a policija je ukradeni traktor pronašla istog dana u Logorištu kod Karlovca.

(Hina)
 

powershift

Dobro znana faca
Tu od
13 Stu 2007
Poruka
2,912
krade se sve sto ima vrijednost i sto se moze unovciti, zasto bi traktor bio postedjen. Samo da ga lopovi nauce voziti, to im je mozda jedini problem.
 

tatar

Član
Tu od
16 Ruj 2009
Poruka
455
mom kolegi prije 10 dana nasuli pijesak u karter u dva kombajna i traktor pa tako da za krađu nikakvo čudo .
dva tri čuvara u dvorištu su zakon . vreča hrane i malo mesine nisu skupi pa neka banda poroba !
 

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
.
dva tri čuvara u dvorištu su zakon . vreča hrane i malo mesine nisu skupi pa neka banda poroba ![/QUOTE]

ma nije ni to sigurno,dugi9 ili slično,pa da bagra ima straha,sam što naš zakon bi nas strpao za ispaljen jedan metak u zrak u rešt i još bi morao platiti dotičnom lopini za pretrpljeni strah i ugrožavanje njegova života:madmana:
 

Najnoviji postovi

Na vrh