• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Krumpir

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,194
ja imam sličnu, samo meni bočno izbacuje....ja sam jako zadovoljan...a ova je dobra jer možeš i mladi krump vaditi jer baca iza pa te ne muči dal ideš po redu, možeš i u sredini...

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,902
Sa tom bočnim sam radio par puta i ok je ako je teren ravan. U slučaju da mi krumpir izlazi "u brdo" onda je problem. Zato bi išao na ovaj sistem izbacivanja natrag.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,194
imam većinom ravan teren pa na sreću nemam tih problema...u tom slučaju bi ti sigurno ova bila bolja...
pretpostavljam da misliš ako ti je red npr paralelan sa brdom pa ti se ova strana koja izbacuje vuće po brdu zapravo? ovisno onda kako ti je velika parcela pa ti je opcija vaditi sve u jednu stranu....

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,902
Ma da, to sam mislio.
Recimo ove godine imam situaciju da mi je kukuruz okolo krumpira pa bi sa tom bočnim onda krumpir završio u kukuruzu ili bi mi jednostavno smetao taj jedan red kukuruza. Naravno sve je posijano jedno do drugog onako na knap da slučajno ne ostane komad zemlje ne iskorišten.

Najnoviji postovi

Na vrh