• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Krumpir

Scukaf

Dobro znana faca
Tu od
31 Sij 2022
Poruka
198
Ja sam prekjučer posadio 50 kg Mozarta i 10-ak kg nekog dalmatinskog. Pa bumo vidli kaj će se dogoditi. Zadnjih godina je to sve nekako bilo siromašnog izgleda.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,116
zadnjih godina krumpir jako loše...ja već 2-3 godine berem katastrofa...ove godine imam bušotinu vode pa ću ga zalijevati...pa ćemo vidjeti rezultate...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,116
Vec vas je potegla tuca? 😵‍💫😵‍💫😵‍💫 tako rano...uzas...ne sprema nam se dobro ocito ove godine...
Ja prosle godine na cca 500m2 povrsine nabrao nekih mozda 600kg sve skupa...al kod mene je bas sve gorilo...ljudi koji se bave krumpirom brali ispod 20t /ha...a obicno beru oko 40t...planiram ove godine sa cisternom 1000l voziti po redovima...da vidim ako ce biti koristi...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,341
Rekla meni baka svaki dan mu kantu vode šusni....i bila je u pravu.
Lani sam u plasteniku zaljeval i bral, a vani nisam zaljeval, ali nisam ni bral.

Ovo je moj ovogodišnji plastelinko, red ranog, red kasnog.

A par ovih grobeka je za probu ove godine ovak vani popikano neki dan.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,116
Ja racunam da bum kroz 2-3 tj u plasteniku bral mladoga...to uvijek stavim rano...al to samo kaj mladoga pojedemo...onda dio stavim na vrtu, par redova kaj ne moram stalno na polje kopat kad trebam...a na polju stavim kaj berem na jesen za pospremiti...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,341
Ja sam kasnil sa sadnjom u plasteniku ovu godinu, nekak me bilo zime strah.
Ne sadim ga više puno ko prije par godia jer se osipala družina i gledam da ga bude maximalno malo iza novog leta. Poslje krenu klice i meni više nije fini. Onda obično prelazimo na pomfri iz vrečice, naravno, iz lidla, smrznuti.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,116
Ma cim su prestali oni minusi ja ga posadil...to kaj vani bilo i 0° u plasteniku nije bilo tak jer je zatvoreni....
Prijasnjih godina kad su bile one blage zime, znali smo vec u 1mj staviti...sad smo ipak malo kasnije...

Najnoviji postovi

Na vrh