• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Krumpir

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,177
Da ti ja poslikam svoj, smijal bi se...duboko sam frezal, jako mekano i samo me vuklo...volan ravno a imam šikane po redu duzine 60m 🤭🤭🤭🤭

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,247
U glavnoj ulozi prijateljev priključak, definitvno ću složit svoga, osim šta ću moć sa time brazde kod sadnje zatvarat moći ću i nagrnut za 15min sav krumpir :hahah:
Moj je bio prevelik ove godine, bolje bi bilo da sam ranije ali nema veze izravnat će se.

20260505_184217.jpg IMG-20260505-WA0010.jpeg 20260505_184310.jpg

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,356
U glavnoj ulozi prijateljev priključak, definitvno ću složit svoga, osim šta ću moć sa time brazde kod sadnje zatvarat moći ću i nagrnut za 15min sav krumpir :hahah:
Moj je bio prevelik ove godine, bolje bi bilo da sam ranije ali nema veze izravnat će se.

View attachment 91064 View attachment 91065 View attachment 91066
Jednostavno prekrasno, odrađeno "s ljubavlju", s voljom i trudom za posao. Nemam ljepših riječi za to što si pokazao.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,274
Nakon ovih Krumpijevih slika, malo me sram, ali ipak evo kak je trenutno kod mene. Jučer popodne smo malo motikama prošli po redovima uz sam krumpir, jutros dovršili i na kraju međuredno frezicom.

Najnoviji postovi

Na vrh