• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Krumpir

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,279
Nazalost al motikom ne stignem nikak...probal bum u pon-uto ako bude islo...ako ne, tak bu ostal..inace ima.mjesta za rasti...zemlja je frezana za pripremu i posadeni je duboko, posto.je.mekano bilo pa.mi sadilica potonula...

vlastel

Dobro znana faca
Tu od
30 Sij 2019
Poruka
670
Krumpir je skoro za vađenje, moramo se pripremiti za slijedeću sezonu. Ima ko sadilicu za prodati?

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,279
Pricao dns s tetom, koja se cijeli zivot bavi poljoprivredom i rekla mi da koliko god da ga ostetim da je bolje ogrnuti ga nego tako ostaviti...manje stete ce biti to sto pogazim, a i ako ga savinem sa ogrtacem da ce se on podici...samo nikako po mokrom...tako da cu jos dan dva ostaviti da se osusi i idem ogrnuti...a sutra svakako idem spricat zlatice pa cu vidjet koliko ce se lovit za kotace...

Rekla mi i da su ga nekad obavezno 2x ogrtali...drugi put dok je vec bio pred cvatnju...

Najnoviji postovi

Na vrh