• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Krx trazi digitalni fotoaparat ;)

B

Bobo

Guest
Pa ekran mu sluzi samo i jedino za preview, a ne da se cijela obitelj okupi oko aparata i da gledaju slike...

Valjda imas racunalo, pa prebaci slike. Onda ces vidjeti sto znaci SONY...

Ratarka jos uvijek drzi od one pijanke nekidan ;)

K

krx pozega

Guest
Ma kužim ja tebe prijatelju ali na mom starom olimpusu su slike bile pravo gut a ni na kompjuteru ne kužim da su lošije...vidjet čete sutra pa usporedite

R

Ratarko

Guest
A evo ga , provjerio sam malo info na netu i ipak bi moglo biti istina za LCD na tom novom Sony digitalcu.

Kažeš da imaš 2.5 cola LCD a ima 115.000 pixela , to je stvarno malo.

Moj aparat je star četiri godine i ima 1.5 cola LCD ali isto ima 115.000 pixela .
Kod toga Sony-ja bi stvarno slika na LCd-u mogla biti zrnasta , u svakom slučaju zrnastija nego na mojem malom ekranu .

K

krx pozega

Guest
Moguče,moguče nije to baš moje područje...uostalom zato sam i pitao za mišljenje

J

Jura

Guest
stime da u ducanu kosta 2800 mislim da sam super povoljno proso.bio je izlozbeni model 3 dana
i ja ga kupio.Bobo a sta mislis da ove sony fotice i drugu tehniku ne rade u indoneziji,
vjetnamu,kini,tajlandu itd.sve to stize kontejnerima od tamo samo je pitanje tko koliko naruci i cim vise tim manja cjena.
normalno da nisu toliko bitni mpx. koliko je bitniji opticki zoom i drugi detalji.brat ima olimpusa 5.1 mpx.
a platili smo ga prosle godine oko 950
pa je za razliku od ovoga puno losija slika,a kao poznatija marka za fotic tako da to nema veze bas koja je marka
moze biti i od sony-a a opet biti losiji da i jedan i drugi imaju iste statistike

B

Bobo

Guest
Kako mislis da Olympus star ni godinu dana ima losije slike nego ovaj BENQ star par dana?

Tu bi se jos dalo diskutirati, ali znam sto Olympus moze i ne bih se slozio da je ovako kako kazes...

Uglavnom, sto se izrade tice, pa normalna stvar da ih rade sve na istoku, cak se ne bih ni cudio da se sve radi u istoj tvorici... Uglavnom SONY zahtijeva toliku kvalitetu i tolike tolerancije te se za njega po nesto visoj cijeni sve to radi, dok ovi iz ostalih firmi ne traze "bas to" pa onda bude i dobriih stvari, ali je vecinom sve dosta losije jer nema toliko provjera kvalitete u samoj tvornici, pa stosta prodje...

Evo, ociti primjer: Racunalne memorije. Imas model x koji kosta 500Kn i puno bolji model y koji kosta 1200 kn. Razlika? Kad skines hladnjake s memorije vidis da su gore isti cipovi, i da je sve jednako, samo sto na modelu od 1200 kn su "zlatni" cipovi koji rade na puno vecim frekvencijama nego ovi za 500 Kn pa se onda ovaj jaci model prodaje po skuplje, sto je normalnastvar. Ista stvar s fotoaparatima i svom ostalom elektronikom...

NHF, ali BENQ u moju kucu ne ide ;) dok god je Olympusa i SONY-a

Na vrh