MilanZetor
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Lis 2011
- Poruka
- 6,311
A čuj.. I je i nije.. Teško je tu reći. Nebi kvario temu ovdje.
ja sam zgrozen.... smatrao sam te jednim od ozbiljnijih poljoprivrednika u nasem kraju, na forumu se moze vidjeti da stvarno drzis do strojeva sto je rijetkost u nasem kraju, i onda ti tako amaterski ostanes u defektu. kad je pao nivo goriva do dna povuklo je sve smece u slavinu. pohvalan je i tvoj trud i znanje i sto sve te hektre obradis uz fakultet, ali poslusaj mene kao starijeg, ne dozvoli da ti cijeli rad i trud padaju na takvim sitnicama koje se mogu sprijeviti prevencijom. zivio!Završena berba kod mene, skidao do pred maloprije zadnju ral bc 572. 8 koševa na ral.. Počeo oko 16h pa dok sam okružio i otišao po prikolicu prošlo je vremena.. Kasnije skužim nemam dovoljno goriva, donesem nalijem i 3511 krepa.. Mučili se gledali šta je, pumpali gorivo i jedva upalio pa opet krepao nakon nekog vremena. Na kraju skužim da je otišla pipa od goriva.. Tako da mi je ta zadnja ral pojela živaca i vremena, do sad je sve išlo bez većih problema. I još po mraku ostao brati bez radne lampe nazad tako da sve u svemu jako loše.