• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kukuruz 2020

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,628
Zekson,
prosim te koristi zarez, razumljivije bu. Zarez ponekad i život znači. 😉

Zekson

Dobro znana faca
Tu od
26 Srp 2012
Poruka
515
Da svaki dan od ponedeljka do subote u sjetvi od 8 do 10-11 sati
Imam dosta toga za sijati, a i uz to drugih poslova pa da se na vrjeme sve napravi..
@iwanho Ma brzo sam natipkao pa zato, inače koristim hehee..

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,747
Zekson,
prosim te koristi zarez, razumljivije bu. Zarez ponekad i život znači. 😉

kak je ono išlo...."Ne u Sibir!" i "Ne, u Sibir!"...

al mislim da to nitko od ljudi kaj su završili školu poslije '90-te nezna...

Jourek

Aktivni član
Tu od
20 Lis 2014
Poruka
176
Kakvo iskustvo imate sa Adengom? Kupio sam 2l za 4ha, al me zbunjuje da se prska sa 500l/ha. I koliko mu je potrebna kiša jer je nema na vidiku

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Zadovoljan.
Ide od 200-500l ak se ne varam.
Ja sa 800l ruknem 3ha.
Kiša obvezna jer ga aktivira i ponovno ga svaka sljedeća reaktivira(ako je vjerovati onome što piše).

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Kukuruz lani čista ko suza poslije Adenga, pšenica ove godine poprilično žuta na tim parcelama, do sad smo prskali Lumaxom ali nam prošle godine ponestalo a nije ga bilo u bližoj okolici.
Povezano ili ne, ove godine Lumax :)

markach

Iskusan lik
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
1,895
Jesi

Jesi mijenjao šta na prednjem dijelu, gume drže?
Sve oriđiđi, gume jako stare Goodyear na 2.5bara a nosi i tonu Agrocala bar je snosil 24 t😁

Dali75

Aktivni član
Tu od
5 Srp 2017
Poruka
201
Imam na td75 prednji utovarivač ali nisam dizao vise od 300 kg jer mi izgleda dosta slabo prednji kraj, nema prednju vuču, zato pitam, a to možda nije za ovu temu

markach

Iskusan lik
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
1,895
Kakvo iskustvo imate sa Adengom? Kupio sam 2l za 4ha, al me zbunjuje da se prska sa 500l/ha. I koliko mu je potrebna kiša jer je nema na vidiku

Samo napomena: koristio sam 200lit/ha
Adengo odradio svoje ja zadovoljan čak i onaj kojem je prešao rok upotrebe.
Tako da ovih 500lit je smiješno, vozit cisternu sa sobom...
Inače ne radim za ozbiljno s njim, ne volim te baš strogo pa zemljišne herbicide...već sve one koji su fleksibilniji i gdje ja mogu mixat kombinacije😁

Dali75
Ovaj moj je švabo, malo uži prednji most/trag
Gume jesu stare ali još služe kad se raspadnu idu gore nove gume s felgama neke balonke ako nastavim koristiti..

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh