O
ObrisanŽ28
Guest
Treba pričekati s prskanjem kiša će sve isprati.
Zato je kod vas prošle godine sve izgorilo od sušeSamo kaj kod nas tih silnih kisa nije bilo.
Bez greske se prska, cak ni ne lijepi na kotace, jedino gdje ima vode su lokve na putevima, a cak ni to nije nist strasno.
I ove godine bude izgorilo.Zato je kod vas prošle godine sve izgorilo od suše
Ministrica ju zabranila tak da nić od togaOdmah motiku i zagrni
Nece. Silosi su krcati. Danas covjek prica da je popusio 4 mil kn na kukuruzu jer ispod kombajna nike dao po 2kn Agronomu. Nego je skladistio. A sad nema kome prodat ni da bude nula sa nulom. Nis se ne sekirajte vrjeme u ukrajini i rusiji je solidno. Bit ce dobra godina. Mi smo prakticki beznacajni. Prije bih rekao da ce ic na jesen ispod cjene ulaza.Bit će skupa i kukuruza i pšenica na jesen....
Budemo videli, vrijeme će pokazati, volio bih da se varam, ali se bojim da sam u pravu....Nece. Silosi su krcati. Danas covjek prica da je popusio 4 mil kn na kukuruzu jer ispod kombajna nike dao po 2kn Agronomu. Nego je skladistio. A sad nema kome prodat ni da bude nula sa nulom. Nis se ne sekirajte vrjeme u ukrajini i rusiji je solidno. Bit ce dobra godina. Mi smo prakticki beznacajni. Prije bih rekao da ce ic na jesen ispod cjene ulaza.