nimrennermin
Iskusan lik
- Tu od
- 1 Pro 2014
- Poruka
- 1,473
A kako to zrele,,, suha listina,,il stabarka,,a mogo si i poslikati, kako je tako je zna se toplota i suša
Ni dobar dan, ni dobro večer?Danas sam vozil krug Ludbreg, Donja Dubrava, Prelog i vidim ima dosta "zrele" kukuruze samo su im mali klipovi
To ga i ja pitam. Ili mu se mobitel spraznil 🤔Ni dobar dan, ni dobro večer?
A imam nekaj zdeno v frižideru 😀
Suha ko da je jesen, vjerujem da ima neko iz okolice ko može poslikati. Nije sva, ali ima negdje po pola polja suhe.A kako to zrele,,, suha listina,,il stabarka,,a mogo si i poslikati, kako je tako je zna se toplota i suša
Moj grijeh, moj preveliki grijehNi dobar dan, ni dobro večer?
A imam nekaj zdeno v frižideru 😀
Nisi daleko od istine, bila je žurba i ostal je domaTo ga i ja pitam. Ili mu se mobitel spraznil 🤔
Čudan mi nekaj taj krug??Iza Ludbrega dojde Prelog,pa onda D.Dubrava..jedino ako nisi koristil višeboj plivanje,trčanje,biciklinDanas sam vozil krug Ludbreg, Donja Dubrava, Prelog i vidim ima dosta "zrele" kukuruze samo su im mali klipovi
krug Ludbreg, D. Dubrava Prelog je ok... ide prek Malog Bukovca i Selnice Podravske do D. Dubrave...Čudan mi nekaj taj krug??Iza Ludbrega dojde Prelog,pa onda D.Dubrava..jedino ako nisi koristil višeboj plivanje,trčanje,biciklin
Sad bus rekel da je kod tebe najveci klip....Danas sam vozil krug Ludbreg, Donja Dubrava, Prelog i vidim ima dosta "zrele" kukuruze samo su im mali klipovi
moze biti i suprotno....hoce da podgori od ureje ako bude malo kiše tj ako su dugački periodi bez kiše...bilo je 2022 tako, kad od kultivacije s urejom 15.5 pa do zetve 25.08 palo samo 25-30l u 3mjeseca...View attachment 74827
Lijevo kukuruz bez uree i kultiviranja
Desno urea i kultiviranje
Lijevi je dobio ukupno 110 kg cistog dusika po ha. A desni 190 kg
U suši se najbolje vidi razlika