• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kukuruz 2025/2026

Toni4717

Novi član
Tu od
14 Kol 2025
Poruka
8
Koje hibride planirate sijati slijedeće godine i koji su vam se ove godine najbolje pokazali?

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,671
P0725 silaža, za zrno se najbolje pokazalo P0217. Uz njega ide i P9944. Planiram probati RWA Gloriet i nešto za silažu od njih.

Toni4717

Novi član
Tu od
14 Kol 2025
Poruka
8
Ja sam mislio probati rwa inclusiv.Jel imaš možda iskustava sa tim hibridom i općenito sa rwa hibridima?
P0725 silaža, za zrno se najbolje pokazalo P0217. Uz njega ide i P9944. Planiram probati RWA Gloriet i nešto za silažu od njih.

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
796
Godinama RWA do ove godine. Ove godine je bio prvi put Dekalb i mislim da će to ostati.

miha55

Aktivni član
Tu od
17 Lis 2015
Poruka
100
Rwa Gloriet na vecinu povrsine uz njega jos Sygenta Carioca i planiram uzet MAS 448.G za probu.
Gloriet mi se pokazal vrhunski i jos par kolega ga sije i nema prigovora, inclusiv također u tom rangu. Carioca po prinosu isto vrhunska ali dosta ima krhku stabljiku i dolazi do pucanja iste.

Na vrh