Bosch pumpma ima posebno ulje , odnio sam je majstoru i rdkao je da su elementi uništeni i kućišta elemenata . Pumpa serva nije ostajala bez ulja nego se mota volan jedino pri velikim okretajima , a i traktor jako vibrira kada daš gas veći od 1500 okretaja. Ima toga još puno, a i puno toga je napravljeno.A bosch pumpa ti je otišla jer je semering na servo pumpi otišao. Meni tako 2 puta bosch pumpa zalijepila jer hds i mineralac rade čudo u kombinaciji s visokim temeraturama, kao da se karamelizirani šećer pohvata po elementima i zablokira. A ako ti je pumpa serva ostala bez ulja, veselje...
HvalaEj svaka cast za posao!!!!
Pa u neku ruku i je, a ovaj kojeg sad postavljam i nije. Tu su samo popravljeni nedostaci (hidraulik, kočnice, volan...) i malo je prelakiran. A i to je fest koštalo u odnosu na vrijednost.Dobro, ovo što je Muhaničar radio je restauracija
Možda i bi, ali bez njih je došel i otišel.Kaj ne bi taj zeks trebal imati duže blatobrane iza? Mislim na one izdužetke kose što služe da blato malo slabije frca?
Je, to je taj.Muha svaka čast za ovo je stvarno trebalo puno volje novaca i truda ( i najviše živaca) traktor je jako lijepo uređen predpostavljam da je to onaj kaj je na youtubeu pali prvi put nakon generalke?
6945 su rijetki i jako dobri traktori, problem je kaj su bili jer je danas nemoguče naći u dobrom stanju, a ako i nađeš to ti je isto ko da nađeš E90 (kojeg ja tražim) u kompletnom stanju...Evo konkretno zanima me dali ovaj traktor vrijedi ovih para + još preparacija vilica između 4i5 brzine kao što je navedeno u oglasu da ne radi? Traktor Zetor 6945
A neznam, znam da mu je srčeko brže zakucalo kad sam ti Štorka malo uljepšal, ko zna, možda bi i njega (a garant bi) taj zahvat u mladost vratil....Probaj mu pokazati sliku ovoga da čujemo kaj bu rekel.Muha ak kupim japinog 25-taka...koliko bi mu godina vrnul?
Da primjetil sam da ih baš nema na njuškalu ili ak ima koji dobar brzo se proda to npr ovaj Zetor 6945 DUPLAK6945 su rijetki i jako dobri traktori, problem je kaj su bili jer je danas nemoguče naći u dobrom stanju, a ako i nađeš to ti je isto ko da nađeš E90 (kojeg ja tražim) u kompletnom stanju...
Mislim da ovaj traktor s linka da bi se dovel u top stanje zahtjeva dugačku zimu i grdu volju te bunt penez.
Ako ti treba traktor za delati onda popravljaš samo osnovno da bi bil u voznom stanju ali gledaš kod kupovine da je barem malo oku ugodan, ovaj s linka to nije.
Ako ti treba za paradu onda ti je ionak svejedno. Dovedeš ga u pic pic stanje, a mehanika je u svemu tome ionak sporedna stvar.
A možda je ovaj traktor s linka ipak dobra prilika za krenuti u restauraciju. Treba vidjeti u kakvom stanju je sve ostalo, možda i nije tak uništen iznutra ali je služil kod lošeg gospodara i na brzinu se otplatil pa je gazdi bilo svejedno.