• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

kupoprodajni ugovor za poljoprivredno zemljište

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,050
80e???
Pa toliko iznosi porez na prijenos 4000e vrijedne zemlje.
Ovjera potpisa je bila oko 100kn???

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,911
kod javnog bilježnika, bilo nas je tri potpisnika, i naknada za upis u gruntovnu oko 50 e...a za 5000 kvadrata sam platio 60 eura poreza...
nisu mi bili bitni apsolutno nikakvi troškovi, jer sam riješio stvar koju tri generacije moje obitelji nisu... ;)

Dali75

Aktivni član
Tu od
5 Srp 2017
Poruka
230
80e???
Pa toliko iznosi porez na prijenos 4000e vrijedne zemlje.
Ovjera potpisa je bila oko 100kn???
Mislim da su meni tražili oko 150-200eura za ugovor kod bilježnika. Mislim da bi trebalo podignuti porez na zemlju jer je to stvarno malo naspram što ovi uzimaju:ROFLMAO:🤣🤣

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,865
Mislim da su meni tražili oko 150-200eura za ugovor kod bilježnika. Mislim da bi trebalo podignuti porez na zemlju jer je to stvarno malo naspram što ovi uzimaju:ROFLMAO:🤣🤣
O tome pričam do 70 eura se ne isplati pisati doma a iznad toga iznosa da

Najnoviji postovi

Na vrh