• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kupovina otrova izvan Hrvatske

MarkoHorvat

Novi član
Tu od
20 Pro 2020
Poruka
14
Ne znam gdje drugdje staviti temu, pa evo u svaštaru.
Zanima me jel moguće otići u neku od susjednih zemalja i tamo kupiti nekakvo sredstvo za zaštitu bilja? npr. u Sloveniju. Koja je procedura s tim na granici?

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,099
Što se tiče sredstva za zaštitu bilja nije nikakav problem kupiti u SLOVENIJI. Na granici ti nebudu stvarali određene probleme oko toga, barem je tako do sad bilo, ja često kupujem u SLOVENIJI pa nismo do sad imali loših iskustava. Jedino što je trenutno problem, moraš imati potvrdu o cijepljenju protiv Covida, odnosno potvrdu da si prebolio Covid, npr. serološki test, ili brzi test da si negativan, inače te nebudu pustili preko granice.

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh