• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kviz "Potjera"

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ne vjerujem da će biti neki interes forumaša za ovu temu, ali ja je jednostavno moram otvoriti, ako ni za šta drugo a ono da reknem što me iz dana dan u ovome kvizu iritira.
Evo, danas sam skoro pukla od nezadovoljstva.

Naime, primjetila sam već odavno da je voditelj kviza postao sad već previdljivo pristran. Pratim ga i vidim da dok čita pitanja u završnoj igri - onoj u kojoj se dobiva končni pobjednik -. ekipi ih čita normalnom brzinom izgovora riječi, a lovcu ili neznatno brže ili vidljivo ubrzano kao što je bilo danas. I jučer. A i mnogo puta prije toga.
Zato sumnjam da je u dogovoru sa lovcima - sada, jel sa svo troje ili selektivno, ali tu očito nije sve čisto. Zašto bi inače nastojao da lovac sustigne rezultat ekipe? I pitam se kako nitko od njegovih predpostavljenih to do sada nije primjetio i ne poduzima ništa da to spriječi. Ili netko od nas gledatelja . Ili igrača u ekipama. Ma ajde, oni valjda od uzbuđenja to previde, ali šta je sa svima ostalima,?

Joj kako ne volim takve lopovštine, najradije taj kviz ne bih više uopće gledala, a s druge strane, to je prilika za saznati neke informacije o kojima pojma nemam. Makar većinu njih istog trena i zaboravim, ali zanimljivo je pratiti ga.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,067
Gledaj malo sa druge strane,pa gdje bi bila isplatljivost kad bi svako malo isplaćivali nagrade. Morali bi povećati pretplatu. :(giggle):
Ovako tu i tamo netko pobere siću.

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,593
Dogodi se dosta puta da ekipa ipak odnese poveču sumu novca, ali uvijek dok takav nekakav kviz gledam, uvijek me grize jesu li oni ikada vidjeli pitanja ili je stvarno na neviđeno.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ako lovcu čita pitanja brže lako moguče da ovaj krivo razumije pitanje ...ha?

ma moram reč , Morana mi se jako sviđa ,a ?

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Zanimljivo....
....a ne može ti produžiti život......:icon_scratch:
Ni vrag da ti je Božek konačno pamet prosvijetlil.....:icon_scratch:

al da je pametna, pametna je.:icon_wink:
I simpatična.

Pojma nemam koji je sistem u ovakvim kvizovima - možda dobiju kakve okvirne teme iz koji se formiraju pitanja, iako ne vjerujem.
Ljudi jednostavno imaju široku opću kulturu, prate sve što ih zanima. Ja im se divim. Većina njih ima više znanja nego bih ga ja skupila u pet života.

I onda ih jedan Tarik Filipovič zezne ko ******. Grrrrr.......

Posljednje uređivanje:

adonis basser

Aktivni član
Tu od
26 Velj 2013
Poruka
1,223
Morana je vrlo šarmantna i simpatična, slažem se .
Mi već jedno duže vrijeme ne pratimo taj kviz jer nam je Tarik postal skroz antipatičan i neprofesionalan ( u Potjeri ), između ostalog i iz razloga kaj je JO navela.
Bil je jako dobar u "milijunašu" i volimo ga gledati u Kerempuhu, super je on kao glumac. Možda oni koji kreiraju ovaj kviz nalažu takvu igru..

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Nalažu možda ako osvojeni iznos ekipe ukoliko oni izgube ne pripada nikome. Ali ako ga dobije lovac, ili samo dio iznosa, onda je tu teški lopovluk u pitanju, krađa, udruživanje u prijevari. Ma uopće ne sumnjam de se radi i prijevari - sigurno je u pitanju dogovorena provizija između lovca i voditelja.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ja slušam i gledam oko sebe.
Ako išta ne volim, to lopov koji ne zna biti lopov.:icon_wink:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Ja sem malo bil ali ništa više nije isto nestala ljudska toplina čak sem očekival da me netko po-tjera :(rofl): Malo gledam tvoj kviz ponekad ali i meni djeluje komercijaliziran .

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ja sam najviše voljela onaj sa abcd pitalicama. Bio je za široku masu, svatko je mogao aktivno se uživiti u njega i pasivno sudjelovati. U ovome veliku većinu odgovora ne znam,.

mijo

Član
Tu od
31 Srp 2014
Poruka
247
Mene iritira što Hrt svaki dan stavlja na kocku toliko našeg novca ,nas ,koji plaćamo tv pretplatu .A uglavnom ,taj novac pokupe visokoobrazovani koji su uglavnom i zaposleni .S jedne strane skupi kviz a s druge ,vjerojatno najjeftinije sapunjare na tržištu ,makar bile i domaće plus filmovi koje je svako normalan gledao barem već 7 puta ! Ali ,i ja sam pomalo zaljubljen u Moranu ..

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Ja sam se odavno na osebujan način riješio svih tih frustracija gledanja TV-a. Ne gledam ga :eek::

E

el pibe

Guest
Poznato mi je to zgzac.Samo nas nitko ne pita niš bitno da plaćamo pristojbu godišnje soma kuna.Treba to nekak pametnije izreducirati malo je preveč te ekipe v Prisavlju.Imao sam prilike nastupati i na radiju i tv uživo_Ogroman kompleks,mislim da je to ipak previše za naše prilike i mogućnosti.Potjera mi je bila ok kad je krenula.Najviše sam gledao zbog gospodina Mirka kojeg izuzetno poštujem.Tarikov humor mi nekak ne leži kao ni ostala dva lovca i obično preskočim kod je netko od njih.

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Ko i o mnogim stvarima u ovoj državi, dalo bi se razglabati i o Televiziji. Tak da .... Ne isplati se.
Kad su me poslali u mirovinu, rekel sam sam sebi - Sad je dosta ! Sve ono kaj me na poslu živciralo, irutiralo, zbog čega sam osjećal gorčinu, jad i gađenje.... Nebum si više dozvolil ! Il obilazim u širokom luku, il jednostavno odbacujem... Pa tak i gledanje TV-a, čitanje novina ( samo naslove proletim ), birtiju i td itd

E

el pibe

Guest
Velečasni nemam ja niš protiv Morane.To si ti nekak procjenil.A ovo za crnu listu osnuj klub,ludom radovanje:drink::eek::

Najnoviji postovi

Na vrh