• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kviz "Potjera"

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ko i o mnogim stvarima u ovoj državi, dalo bi se razglabati i o Televiziji. Tak da .... Ne isplati se.
Kad su me poslali u mirovinu, rekel sam sam sebi - Sad je dosta ! Sve ono kaj me na poslu živciralo, irutiralo, zbog čega sam osjećal gorčinu, jad i gađenje.... Nebum si više dozvolil ! Il obilazim u širokom luku, il jednostavno odbacujem... Pa tak i gledanje TV-a, čitanje novina ( samo naslove proletim ), birtiju i td itd

Sad samo još reci da si se i seksa odrekel i možemo se zajedno družiti - isti smo.
978842418.gif
978842418.gif
978842418.gif

Velečasni nemam ja niš protiv Morane.To si ti nekak procjenil.A ovo za crnu listu osnuj klub,ludom radovanje:drink::eek::

A vidiš kak te ljudi ne vole dok im staneš na rep.
Sad me sjetilo kak sam te ja naribala jednom davno.
3042853281.gif

A vidi - ti drago stvorenjce!
2056314044.gif

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Još nisam Johabica. To me još i zasada uveseljava i ispunjava mi život radošću i srećom. Žal mi te je, al nikaj od našeg druženja.... :(think):

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Velečasni nemam ja niš protiv Morane.To si ti nekak procjenil.A ovo za crnu listu osnuj klub,ludom radovanje:drink::eek::
ako vas je više protiv Morane moje šanse rastu s potencijom

E

el pibe

Guest
Johabica ja sam dežurni krivac jednostavno sam takav tip da sam stalno nekaj nekome kriv:icon_e_wink:Ak ni tak onda već brinem.Puknuti pa kaj Morana nije udata?Neke stvari ipak treba poštovati ima još riba a ti siliš v tuđe:icon_blackeye:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
pa poštivam , vidiš da čekam .
.u hrv se u prosjeku svaki treči brak raspadne , to je oko 33 % šansa na mojoj strani ..ako je udana kako ti pitaš

E

el pibe

Guest
Je,je površno si ti to zračunal kak znaš da si kod nje ziher i prolaziš?A dobro da si reko ipak smo mi većinom katolici u Hrvatskoj.Uz ovaj tvoj poziv pa ti nesmeš tak grešno misliti.Morate se i vi župniki zamisliti zakaj u tak velikom broju propadaju brakovi koje vi sklapate.Tu nekaj ni dobro.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Još nisam Johabica. To me još i zasada uveseljava i ispunjava mi život radošću i srećom. Žal mi te je, al nikaj od našeg druženja.... :(think):

A onda nikaj. Onda se budem i dalje družila samo sa muhačom.
3029489592.gif
973970822.gif

Je,je površno si ti to zračunal kak znaš da si kod nje ziher i prolaziš?A dobro da si reko ipak smo mi većinom katolici u Hrvatskoj.Uz ovaj tvoj poziv pa ti nesmeš tak grešno misliti.Morate se i vi župniki zamisliti zakaj u tak velikom broju propadaju brakovi koje vi sklapate.Tu nekaj ni dobro.

Ma pusti ga, lažov je on.
Računa on na veće šanse, ak se i njegov brak raspadne, to mu je onda 66% . To on samo oće konkurenciju eliminirati, konkurencija se opusti, a on - hop!!!

Ali u grijehu nije - on ne misli. On samo čeka. Mislil bude dok zgrabi Moranu, a onda mu bude i tak svejedno ak bude u grijehu.:icon_rofl::icon_rofl::icon_rofl:

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
E jedva čekam da ti ovo Muha vidi ! A i onih prije par postova od kad je krenulo o "hopa-cupa"

Na vrh