• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Labin progres prikolica

Vukas

Novi član
Tu od
5 Pro 2024
Poruka
3
Od skoro posjedujem kardansku prikolicu. Na pločici se vidi samo ustancano Lab 10 zna li ko od kog je to proizvođača.

Prilozi

• IMG-b7d7ecda03a56223e9868ef21a53eaed-V.jpg
    IMG-b7d7ecda03a56223e9868ef21a53eaed-V.jpg
    75.7 KB · Pregleda: 18

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,709
To bi trebala biti originalna, Labinprogres.

draza

Aktivni član
Tu od
23 Stu 2013
Poruka
355
Čudno da nema držač kardana ispod rude jer se vidi da je kardan spušten skroz do zemlje.

Od skoro posjedujem kardansku prikolicu. Na pločici se vidi samo ustancano Lab 10 zna li ko od kog je to proizvođača.
Bilo je reči negde na ovom forumu da postoji firma iz Kikinde ili Zrenjanina koja pravi kardanske prikolice za Labin u Hrvatskoj a pre nekoliko meseci sam čuo da METALAC iz Ivanjice takođe pravi iste originalne kardanske prikolice za LABIN.

Vukas

Novi član
Tu od
5 Pro 2024
Poruka
3
Bilo je reči negde na ovom forumu da postoji firma iz Kikinde ili Zrenjanina koja pravi kardanske prikolice za Labin u Hrvatskoj a pre nekoliko meseci sam čuo da METALAC iz Ivanjice takođe pravi iste originalne kardanske prikolice za LABIN.
Priko
Prikolica je definitivno fabrička, sad posto se na pločici samo vidi oznaka Lab 10 i neki br ustancovan. Ne znam koje je firme ni god proizvodnje. Pretpostavljam da je izrada od prije 15-20god. I stanje je top

Čudno da nema držač kardana ispod rude jer se vidi da je kardan spušten skroz do zemlje.
To sam i ja primijetio. I Def ću da napravim. Valja kao zaštita šipke kardana na nekom neravnom terenu ukoliko bi se nasukao. Da nebi došlo do krivljena

Na vrh