• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

lavina

lavina

Novi član
Tu od
28 Ožu 2014
Poruka
11
Lijep pozdrav!

Nisam ja baš neki veliki poljoprivrednik, ali prije 3 godine sam ostala bez posla, pa sam odlučila baviti se nečim dok sam kući. Trenutno se bavim jagodama, ništa previše, ali za mene dosta. Jedan nasad je oko 3500 sadnica (treća berba), a drugi je oko 3000 (sad će biti prva berba).
Na forum dolazim iz razloga jer me zanima nešto o grahu. Planiram ove godine posaditi i nešto graha, da iskoristim zemlju, ali o njemu ne znam baš ništa :).
Nadam se da ću ovdje pronaći neke odgovore :).
I da, od mehanizacije, nemam baš ništa :)

I još samo lokacija..Slavonija, Vinkovci.
 

daniels

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2009
Poruka
1,800
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Pozdrav lavina, dobrodošao na Poljoprivredni Forum!


p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.
 
Na vrh