• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Lijep pozdrav iz Slavonije

KRAJPL

Član
Tu od
10 Srp 2012
Poruka
30
Lijep pozdrav iz Lile blizu Našica.
Bavim se stočarstvom, ratarstvom i mljekarstvom. Trenutno imamo oko 25 grla stoke, što muznih krava što junadi, teladi i bikova, te 1 krmaču što držimo za svoje potrebe. Mlijeko prerađujemo u finalne proizvode te ih tako plasiramo na tržište.
Od mehanizacije posjedujem Ursus c 335, te c 360 i Deutz Dx 85. Kompletnu mehanizaciju za sijeno (roto kosu, sakupljač i razbacivač), 3 brazni plug prekretač Rabe, rotodrljaču i ostale strojeve za sjenažu i silažu, sijačice za kukuruz Nodet i žitarice IMT 23 reda. Trenutno obrađujemo oko 25 ha zemlje.
:supz:
 

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,430
Dobro nam došao!! :partyman: :partyman:
Vidim uspio si se snaći gdje da se predstaviš. :D
 

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
6,021
Dobrodošao na forum8)

Ova ideja da se doma preradi mljeko mi se sviđa,dal imate siranu?
Gdje prodajete proizvode?
 

salyn

Aktivni član
Tu od
25 Lip 2011
Poruka
348
lijep pozdrav i dobrodošao.. :supz::supz::partyman::drinkers:
 

KRAJPL

Član
Tu od
10 Srp 2012
Poruka
30
jel ima netko iskustva sa rolo balirkama deutz fahr, imam gp 2.30-oc pa me zafrkava, pokušavam naštelat ali neće dobro mrežu odrezati sa strana ne odreže oko 10 cm, a u sredini da. jel netko imao neki sličan problem?
 

agromaner

Član
Tu od
12 Srp 2012
Poruka
395
nemam s balama, ali pozdrav kolega, tu smo si na par kilometara, preko ribnjaka! :)
 

agromaner

Član
Tu od
12 Srp 2012
Poruka
395
p.s. imam covjeka koji ima deutz fahr mehanizaciju, 2 traktora, kombajn..., mozda ti on moze pmoci, a blizu je, javi na pm sto trebas.... :D
 

Najnoviji postovi

Na vrh