• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Lijep pozdrav Rausa

rauskaug

Novi član
Tu od
10 Svi 2008
Poruka
4
Lijepi pozdrav,evo da se pretstavim,ime mi je Igor imam 20 god. zivim u okolici Pazina(Borut), student sam strojarstva u Rijeci.
Bavimo se poljoprivredom amaterski, tj. uzgajamo sve što nam treba. Grijemo se na drva pa i ta drva radim s tatom u sumi godisnje oko stotinjak metara. Od traktora tu su Rakovica 65 88 god. i Universal 445 73god., oboje kupljeni novi. Priključaka ima raznoraznih pa da ne nabrajam sve evo onih koji se najviše koriste, IMT kiperica cisterna za vodu(samogradnja), Prikolica za šumu, Traktorska freza Batuje, zubatka itd.
 

rauskaug

Novi član
Tu od
10 Svi 2008
Poruka
4
Služi dosta dobro, osim što je imala raznoraznih kvarova, polumjeseci su mjenjani skoro odmah, na 800rs je rađena viskotlačna, bila je otvaran ozada di se kopča kardan i nešto mjenjano, i prije 3god. usis na galavi se je zaštopao i promjenjeni su ventili.
A neki put te iznenadi kada sa vilicama na hdraulik digneš topol od 1.5m3 naravno sa 3 dodatna utega :)
Evo jedne slike od danas
 

Najnoviji postovi

Na vrh