• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Lijep pozdrav svima..

Z

zirafa

Guest
Bavim se ratarstvom sto i volim.Ovdje sam radi informacija i oglasnika.Meni uvjek nesto treba.hvala

Sent from my iPhone using Tapatalk

Z

zirafa

Guest
Hvala,jeste cini se da vam nije dosadno ;))

Z

zirafa

Guest
Neznam jel primjereno al ja sam ovdje jer trazim dolly ili kamionsku prikolicu jastucarku, nebitno u kakvom je stanju.ako neko ima kakvu informaciju bit cu zahvalan.. :)

Z

zirafa

Guest
Od prkolice ako nist samo prednju osovinu s petim tockom i rudom. ;)

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Nije ovo mjesto za to.
probaj u oglasima, ali ne možeš još. Moraš imati određeni broj postova da bi mogao ući u oglasnik (na potražnju). Postova koji se broje - na Svaštari se ne broje, samo na stručnim temama. Imaš u Pravilniku foruma , pročitaj, nisam sigurna jel moraš imati deset ili dvadeset postova prije nego imaš pravo na postavljanje oglasa, i neki vremenski rok boravka ovdje.
Nije teško, neka pitanja u bilo kojim topicima, odgovora, i začas ih natučeš.:biggrin:

Želiš li još šta znati? :icon_razz:

Z

zirafa

Guest
Hvala...al nemogu cekat mjesec dana..pa mi mozete progledat kroz prste..gori pod nogama treba se radit a nema se s cim..:)

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Tu ti članovi ne mogu pomoći, administracija te gazi. A ti probaj, postavi oglas, pa ćeš vidjeti šta će se dogoditi.
Možda dobijemo oboje opomenu - ti zbog nepoštovanja pravila, ja zbog navođenja na grijeh.
Ali, sve je to za ljude, jel......:icon_wink:

A veliš prednja osovina s petim točkom.........

Z

zirafa

Guest
Nemogu moram cekat 28dana i moram imat 15postova cini mi se.ok,nemojte se uvaljivat.ja sam iz ocaja napiso nisam htio nikog uvrijedit..

Z

zirafa

Guest
A nisam uobrazen...hvala..pregledam ja to jos jedan put..kupio sam prikolicu i sad nju rjesavam za traktor...tako da se moram naci i u cjeni..

Z

zirafa

Guest
Sto??to su neki tuzni smajlici?

Z

zirafa

Guest
Al hvala ti..bas si prva liga..

Najnoviji postovi