• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Lijep pozdrav

S

Shai

Guest
Eh, šta reći o sebi? Svaki put se zamislim kada dođem na ovaj dio. Bilo kako bilo, ja sam Fahir iz Tešnja, iz jednog malog gradića u Bosni iznad kojeg zora sviće.:) Voćarstvo mi je isključivo hobi. Radim to za svoju dušu, volim da eksperimentišem i posmatram rezultate. U planu sam da formiram jedan mali voćnjak isključivo od domaćih sorti voćaka zbog čega kupovne sadnice ne dolaze u obzir pogotovo kada pogledamo raspoloživu ponudu. Nazivi sadnica mi većinom ne govore ništa jer se većina njih različito naziva, zavisno od mjesta do mjesta. S toga sam posjećivao sajtove gdje se obrađuju teme iz voćarstva i ovaj mi se učinio najkonkrenijim. Dosta toga sam naučio i primjenio u praksi zbog čega se iskreno zahvaljujem svim učesnicima foruma. Na kraju sam odlučio da se i sam registriram i u dogledno vrijeme ''pohvalim'' rezultatima. :(blush): Da ne dužim, još jednom lijep pozdrav administratorima i svim članovima foruma.
 

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,804
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Pozdrav Shai, dobrodošao na Poljoprivredni Forum!


p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.
 
Na vrh