• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Lijepi pozdrav svima, ena e

E

ena e

Guest
Danas sam naišla na ovaj krasan forum. Ovdje ima kvalitetnog materijala za čitanje, naročito me zanima lijeska. Imam nasad od 1 ha, star 5 god. Za sada sam presađivala sadnice, kojih ima more, :rolleyess: ove godine se spremam i u pravu berbu.

Ugodan dan želim svim forumašima
 

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
pa ljepi ti pozdrav,baš ljepo što još jedno žensko biče došlo među dobru ekipu na forumu,pozdrav i nek bude lješnjaka ljepa količina za prodati:prayer::prayer:
 

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,430
Lijep pozdrav i tebi i dobro nam došla!! Nadam se da ćeš ovdje naći dosta korisnih informacija. Smijem li postaviti koje pitanje?
Ko još sa tobom radi oko lijeske, šta imaš od strojeva i priključaka, planiraš li proširivati proizvodnju? Može li koja slika?
 
E

ena e

Guest
hvala na dobrodošlici

@Cowboy radimo suprug i ja, sve ručni rad...........slikice :scratch bit će i slikica

Ne planiramo širiti, nasad je u Moslavini, tako da nam nije baš na ruku. Lijeska je zahvalna, jer oko nje ne treba puno raditi, tako da vikendima obavimo što treba. Mi smo vikend poljoprivrednici
 
B

BAGERISTA

Guest
Ljep pozdrav i dobrodošla..........:partyman::partyman:neču niš reč,,,nego nemoj za nama ič,,,,jer sve ženske(skoro)su napustile,,nas,,ki smo totalne.,.,.sotone..:rolfer::rolfer:8)
 
G

GROF

Guest
., lip TI pozdrav i dobro nam došla!., čitamo - pišemo se ...
 

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,559
pozdrav....

je li ratuješ sa vjevericamma i puhovima...:mrgreen:
 
E

ena e

Guest
pozdrav, pozdrav.............ne znam da li su mi draži ovi vaši pozdravi ili potpisi

što se tiče vjeverica i puhova, nema veze, ima dosta za sve :axe:
 

Najnoviji postovi

Na vrh