T
tuaregr10
Guest
Većina posla oko "gajbe" je završena . Danas "gajba" "pobrušena" i premazana ferosanom te je spremna za farbanje :gitarist:.
Pozdrav tuaregr10
Vidim radi se gajba, još malo pa gotovo. Sve pohvale za izradu.
U ovoj priliki ču iskoristit pa te molim da pozdraviš brata u moje ime. Inače napisal sam nešto o našem susretu u mojoj temi gde su i slike, možeš pročitat ako imaš volje.
Tu je ona slika od nas pa ču je okačit i u tvoju temu.
Pozdrav i tebi :fball:
Bez brige, već sam ga pozdravio . Pročitao sam ono što si ti pisao i vidio sam slike koje si "zakeljio", inače redovito pratim tvoju temu .
Drago mi je da smo se upoznali i malo popričali te mi je drago da si vidio malo i "naš" kraj u kojem živimo :gitarist:. Nadam se da ćemo se još koji puta vidjeti i popti koju artyman:!
PS
Hvala za sliku :supz:.
Sva sreća pa je "polka" blizu a? hehehe....neka neka, sve što se može nabaviti po "nabavnoj cijeni" je dobrodošlo...pozdravi bratu od instruktora!!!
Dobra je,i ja si moram složit jednu...reci mi kolika joj je nosivost
dobra gajba
a zkj si ne poštelaš na polugi gore? ja uvjek štelam da kad spustim bude ravna na podu
Jučer je bilo složeno u nju cca 500 kg, a nije se ni malo savijala :weedman:. Može sigurno još 200 kg tereta ići u nju, ali za to treba veći traktor .
ahaaaaIstina, mogao sam je još malo izravnati, ali ne mogu da bude potpuno ravna zato što mi poluge od hidraulike zapinju za gajbu . "Prihvat" za poluge od hidrulike je na donjoj strani gajbe (ispod), pa zato zapinje :evil:.